СГС внесе в съда обвинение срещу Н.Й., на 19 години, за

...
СГС внесе в съда обвинение срещу Н.Й., на 19 години, за
Коментари Харесай

Заловиха дванайсетокласник, в чиято кола има фалшиви банкноти за 40 000 евро

СГС внесе в съда обвинение срещу Н.Й., на 19 години, за закононарушение по член 244, алинея 2, прочие 1 във вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието е открито, че на 11.06.2020 година в гр. София, кв. Горубляне, в кухината на подлакътник, ситуиран сред задните седалки на лек автомобил, обвиненият държал подправени парични знаци в огромни количества, а точно 398 броя банкноти с номинал от по 100 евро всяка от тях. Предния ден в ОИП-СДВР е получен действен сигнал за лице, което държи и популяризира неистинен парични знаци в еврови и доларови копюри в огромни количества, съобщи вести.бг. 

При изискванията на необходимост, с следващо правосъдно утвърждение, е осъществено претършуване на лекия автомобил. Намерен и конфискуван е найлонов плик, който е съдържал четири хартиени плика, в които са били прибрани банкнотите.

Разпитани са очевидци, осъществени са експертизи на материални доказателства, както и други дейности по следствието. Обвиняемият Н.Й. е българин, възпитаник в XII клас, неженен, неосъждан, оповестиха от пресцентъра на СГП.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР